Om OneCo

OneCo har de mest erfarne ingeniørene i mobilbransjen og mange har vært med siden GSM teknologiens barndom i 1993 og frem til den nå pågående 5G utbyggingen.
OneCo er en av Norges største drift- og utbyggingsaktør innen telecom. Vi leverer innendørsdekning i bygg fra få hundre til mange titalls tusen kvadratmeter.
En av våre styrker er å levere systemintegrerte løsninger, der vi sørger for at ulike fag og produkter settes sammen og fungerer etter intensjonen.
OneCo drifter Telias mobilnett og Telenors mobil-, fiber- og kobbernett, samt kjernenett. Vi drifter også det norske radio (DAB) og TV (DTT) kringkastingsnettet.
Oneco utfører drifts- og utbyggingsoppdrag for en rekke andre kunder.
OneCo-konsernet leverer foruten telecom også tjenester innen elektro, automasjon og elkraft. I tillegg har vi leveranser til nye teknologiområder som green energy og sikkerhet. 

Konsernet har cirka 2.900 ansatte, hadde i 2020 en omsetning på cirka 4,5 mrd. og er landsdekkende representert med personell. 

OneCo har et høyt fokus på kvalitet og miljø, og flere av OneCo-selskapene har ISO 9001 og 14001, samt ulike miljøsertifiseringer.